Biologische groentezaden en pootgoed van Velt

Beste Velters in Oss en omgeving,

Binnenkort krijg je via Velt weer de mogelijkheid om biologische groentezaden en pootgoed te bestellen. Tot nu toe kon je dat in het werkgebied van onze afdeling ook al wel, maar moest je de zaden laten toesturen, omdat er in ons werkgebied geen afhaalpunt was. Zo was je een deel van de korting weer kwijt aan portikosten. Met ingang van dit jaar hebben we een afhaalpunt!

Op 16 februari 2019 kun je je zaden komen halen in onze Picknicktuyn, Engwijkpad 44 in Lith. En om het voor jullie extra aantrekkelijk te maken om je zaden niet alleen via Velt te kopen, maar ook in Lith te komen halen gaan we er een interessante activiteit aan koppelen. In ieder geval iets wat met (voor)zaaien en poten te maken heeft. Voor de rest verlaat ik me heel graag op jullie inbreng daarin. We kunnen best zelf iets verzinnen, maar we willen graag een onderwerp aan de orde brengen waar jullie behoefte aan hebben.

Reserveer 16 februari van 10.00 – 12.00 uur alvast in jullie agenda en stuur je idee of wens voor onderwerp en/of activiteit naar ron@tuynplan.nl. Als je dat uiterlijk 15 oktober doet dan kan ik het programma nog in de Seizoenen op laten nemen.

Veel succes en plezier met je plannen voor je moestuin en het bestellen van alle zaad daarvoor. Ik zie jullie graag in grote getale verschijnen op 16 februari a.s.

Met Veltelijke tuyngroet, Ron

www.tuynplan.nl

www.velt.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *