Laat mij staan Kap met kappen

Stadse Boeren Oss heeft met hulp van de Partij van de dieren (Anita Verstegen) een petitie opgetuigd voor de gemeente Oss:

“LAAT MIJ STAAN – KAPPEN MET BOMENKAP”

Vanwege algemeen maatschappelijk belang, voor een duurzame toekomst en i.v.m. klimaat verandering achten wij het belangrijk om voor alle inwoners van de Gemeente Oss​ onze Gemeente bestuurders te verzoeken de extreme bomenkap te stoppen!! Ons uitgangspunt is dat een gezonde boom nooit gekapt mag worden. Kappen mag dan alleen als er zeer, zeer zwaarwegende argumenten voor zijn…. Overlast, “in de weg staan” of bouwfrustratie vallen dan al meteen af!!

Vanwege algemeen maatschappelijk belang, voor een duurzame toekomst en i.v.m. klimaat verandering achten wij het belangrijk om voor het welzijn van  alle inwoners van de Gemeente Oss onze Gemeente bestuurders te verzoeken de extreme bomenkap te stoppen!! Ons uitgangspunt is dat een gezonde boom nooit gekapt mag worden. Kappen mag dan alleen als er zeer, zeer zwaarwegende argumenten voor zijn…. Overlast, “in de weg staan” of bouwfrustratie vallen dan al meteen af!!

Help ons, deel en onderteken de petitie. Meld tegelijk uw bijzondere BOOM of BOMEN aan op de website www.mijnboomisbijzonder.nl van GroenLinks Oss. Zodat ze op de beschermde bomenlijst van Oss kunnen komen. Op 6 juni is er in het gemeentehuis een podiumbijeenkomst, daar maken we onze zorgen verder kenbaar aan de gemeente Oss.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.